Monday, August 6, 2012

Scribii CCR sunt de-ai USL, le merge fiindcă Zegrean e nevăzător (din punct de vedere tehnic)

via Prioritate de Dreapta


Hă-ăăă ! Ăăăăă-ăăăă ăăă....

Haos la CCR după referendum 2012: HOCUS-POCUS cu românii aflaţi în străinătate

După ce presa a relatat că CCR a scris în hotărârea din 2 august privind referendumul că românii din străinătate nu trebuie calculaţi la cvorum, pe site-ul Curţii a apărut o nouă variantă a acelei hotărâri din care reieşea contrariul, şi anume ca românii din afară trebuie incluşi în cvorum. 

O a doua "eroare materială" în actele CCR: Din decizia CCR din 2 august a dispărut un paragraf esenţial

Din Hotărârea nr. 3 din 2 august 2012, prin care Curtea Constituţională a României (CCR) a respins contestaţiile referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului, a dispărut un paragraf esenţial pentru stabilirea cvorumului. Iată paragraful: "În speţă, însă, sunt aplicabile dispoziţiile legale ale art.2 alin.1 lit.c) din Legea nr.370/2004 privind alegerea preşedintelui şi ale art.17 din Legea nr.3/2000 privind referendumul.(*)". Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial fără acest paragraf care arată clar la ce lege se raportează stabilirea cvorumului de la referendum.

Vocea Rusiei reacționează: "Ne acuză Băsescu"

În acest sens, l-am rugat pe Bogdan Diaconu, prim-vicepreşedinte PSD, să comenteze pentru Vocea Rusiei declaraţia lui Traian Băsescu.„Traian Băsescu a dorit întotdeauna să dea vina pentru eşecul său pe alţii. Iar când poporul român i-a arătat cu 7,4 milioane de voturi că nu-l mai doreşte, caută ţapi ispăşitori înăuntru şi în exteriorul ţării. Nimeni nu s-a inspirat din Vocea Rusiei, iar dacă părerile analiştilor de la Vocea Rusiei au fost similare uneori cu cele ale analiştilor români înseamnă că au fost lucruri de bun simţ care s-au impus prin evidenţă.De exemplu, este evident că premierul Ungariei Viktor Orban a intervenit în politica internă a României prin îndemnul la boicotul votului de la referendum. Acest lucru a fost sesizat corect şi de Vocea Rusiei, precum şi de mulţi politicieni şi analişti români. Evidenţa este evidenţă pentru toţi, acest lucru nu constituie o vină decât pentru preşedintele suspendat care i-ar vrea la puşcărie pe toţi. Probabil şi pe jurnaliştii şi analiştii de la Vocea Rusiei!”, a declarat Bogdan Diaconu.

Stenograme PnL - planurile pentru preluarea justiției

Traian Băsescu: Varianta demisiei ar fi cea mai mare laşitate

Vest europenii strâng serios cureaua. "Unii vin şi cumpără numai trei morcovi".

Băncile americane se pregătesc pentru destrămarea zonei euro

No comments: