Wednesday, August 15, 2012

ADEVARATELE STIRI : Ilici a dat semnalul final de atac asupra Parchetului

Via Prioritate de Dreapta

Iliescu (pe blog): DESPRE PROCURATURĂ ȘI ROLUL SĂU (folosește terminologia R.S.R. - Procuratură, nu Parchet)

Parlamentul, ca ”organ reprezentativ suprem al poporului român” – așa cum este definit de Constituție – este dator să intervină energic și să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvârșite, să o determine să-și respecte atributele conferite de Constituție !

UN REFERENDUM CARE NE ÎMPINGE SPRE DEMENŢĂ
Elogiu minciunii

Într-o psihopatologie socială, comportamentul USL ar friza mitomania şi cred că, realmente, mitomania antrenează masele şi se află pe punctul să devină majoritară, cu alaiul său de ameninţări, până dincolo de intimidare, atunci când este susţinută politic.
Bănuiesc că vom avea probleme cu toţii.
Diplomaţia nu este alcătuită din dobitoci, cel puţin, nu atât de dobitoci, încât să poată fi duşi de nas de mitomani.
Cred că în Cancelariile europene şi la Bruxelles, este evidentă mitomania noastră...

Noul-vechi lobby ruso-ortodox a trimis un sol, bine primit de Antonescu

Deutsche Welle: Guvernul Ponta plănuia falsificarea listelor electorale la scară largă

Va accepta PDL cenzurarea deciziilor și filtrarea candidaților, condiții cerute de caricaturile cu care s-a aliat ?

Dincolo de strategia de imagine, principala problemă pentru noua alianţă este stabilirea unor liste comune, după modelul USL. Aceasta întrucât în respectiva structură se ciocnesc două puncte de vedere. Primul este cel al vechii gărzi a partidului în spatele căreia se adună primarii şi şefii filialelor din teritoriu. Conform acestora, alianţa ar trebui să mizeze în primul rând pe maşinăria de partid iar posturile să fie rezervate pentru actualii deputaţi şi senatori precum şi pentru cei care se bucură de influenţă în cadrul partidului. Cel de-al doilea punct de vedere aparţine noilor veniţi în frunte cu Mihail Neamţu, preşedintele Noii Republici fiind susţinut de către vicepreşedintele PDL Monica Macovei. Concret, Neamţu şi Macovei cer eliminarea de pe lista candidaţilor a numelor controversate şi instituirea unui nou set de criterii pentru integritate. „Negocierile sunt dure şi câteodată pe un ton violent. Neamţu a fost luat la întrebări că cine e el să pună condiţii, întâi să muncească şi apoi să dea lecţii, etc.", au precizat pentru RTV.NET surse participante la discuţii.

Ăștia sunt sănătoși ? Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a cheltuit "doar" 256.000 de euro pentru concertul lui Lady Gaga, față de cât se planificase pe vremea lui Udrea - 600.000

La preluarea mandatului de către actuala conducere a ministerului, oportunitatea promovării brandului cu ocazia acestor evenimente se afla în proces de evaluare tehnică şi financiară. Pentru a evita risipa şi a cheltui în mod eficient, dar şi responsabil fondurile europene, din care urmează să fie finanţată această acţiune, actuala conducere a MDRT a redus bugetul alocat iniţial promovării brandului în cadrul acestor evenimente cu peste 50%, de la suma de 600.000 euro la 256.000 euro. Astfel, decizia de finanţare a celor 3 evenimente a fost luată pe data de 3 iulie 2012 şi a vizat o alocare considerabil redusă, în conformitate cu beneficiul estimat a fi obţinut pentru imaginea României ca destinaţie de turism în rândul participanţilor străini la cele trei evenimente.

Ministrul apărării enumeră "întreţinerea obligaţiilor asumate de România în teatrele de operaţii" printre cauzele subfinanțării MApN

Germania - apel non-filantropic: "Stimată doamnă Angela Merkel, Maica Tereza a UE..."

Din 01.01.2002, de când s-a introdus moneda Euro, viața noastră a devenit de două ori mai scumpă decât pe timpul mărcii germane. Singurul lucru care crește neîncetat de atunci sunt costurile vieții. La nici 10 ani de la acest eveniment înregistrăm primele state falimentare. Desigur, nimeni nu putea prevede acest lucru, pe care orice expert în economie l-ar fi știut deja înainte să se treacă la noua valută comunitară. Ca și-n povestea cu greierele și furnica, țările care și-au rânduit economiile trebuie să le salveze pe cele care doar au “jucat și au cântat și nimic n-au adunat“! Alte sute de miliarde, alte transferuri, alte avuții naționale în cât mai putine buzunare sau pentru susținerea băncilor ai căror boși câștigă milioane pe an. Și de unde acesti bani? De la contribuabilul german în primul rând. Ce fel de sistem mai este acesta? Într-o firmă particulară ar fi de neconceput o asemenea procedură. Lipsa de bani și imposibilitatea de creditare înseamnă în economie faliment sigur și trebuie tratat asemeni.

  Războiul dintre Israel şi Iran se va duce pe mai multe fronturi şi va dura o lună

Les techniques secrètes pour contrôler les forums et l’opinion publique

No comments: