Sunday, August 12, 2012

ADEVARATE STIRI : Privatizări ceac-pac, să fie fonduri de cofinanțare "alocate temporar"

Via Prioritate de Dreapta

Banii pe care-i scoate USL în an electoral pentru salariile bugetarilor sunt tăiați de la investiții

Deşi a tăiat de la buget sume importante destinate cofinan­ţării proiectelor europene, iar o parte a banilor UE nu vor mai veni, Guvernul vrea să aloce temporar 400 milioane de lei (88,3 milioane de euro) provenite din privatizări către Ministerul Finanţelor Publice, pentru plata proiectelor finanţate din fonduri comunitare nerambursabile.

Locuitorii din judeţul Tulcea rup tăcerea - Antonescu era ridicat din șanțuri beat mort și dus cu căruța



A doua zi, după trezirea din beţie, Crin Antonescu afişa o faţă de bărbat inteligent nevoie mare, fiind înfumurat, şi sfidîndu-i, pur şi simplu, pe cei care îl scăpaseră de ruşine. Pînă seara, Mireille Mathieu nu făcea altceva decît să joace cărţi, să se ascundă în diferite încăperi pentru a recupera din somnul pierdut, sau să încingă cîte-o băută.

Va obține USL o dezbatere în Parlamentul European despre situația din România ? PDL nu a reușit

Împotriva mass-mediei de sistem !

Observăm cum mass-media de sistem de dezinformează, ne manipulează și ne intoxică cu știri ieftine și imorale de care nu avem nevoie. Puține publicații prezintă cu adevărat lumea politică așa cum e ea, ne arată o altă față a evenimentelor și chiar lucruri ignorate sau despre care majoritatea publicațiilor nu scriu. Acestea sunt ca niște guri de oxigen într-o mare de manipulare mediatică. De ce ne deranjează atât de mult aceste lucruri? Pentru că trăim niște timpuri în care informația este mai importantă ca oricând, deci cine controlează media controlează părerile celorlalți. Dacă presa liberă poate exista conform legii, nu înseamnă că ea chiar există și în realitate, sau cel puțin nu predomină. Marile ziare și toate televiziunile sunt subjugate unor interese iar adevărul nu este cea ce vor să ne prezinte.
 

E foame de bani ! USL scoate polițiștii la pândă și la dat amenzi

Peste 4.600 de pietoni au fost sancţionaţi pentru că au traversat strada prin loc necorespunzător. Mai mult, pentru 844 de conducători auto a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile, în timpul unei acţiuni derulate la nivel naţional pe parcursul a trei zile de poliţiştii de la Rutieră.

Pseudonaționalistul Iulian Urban nu-i decât un lobby-ist. Acum, pro-Germania: Vin moșierii germani ! Văleuuuu…

Rezerviştii colonelului Dogaru, ultimă armă a USL: „Dacă referendumul va fi invalidat, vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul !”

În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce insituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate.

Are în vedere UE un echivalent al Planului Valev al URSS, din anii '60 ?

"Îndreptări spre folosul slugilor" de Jonathan Swift

Dacă stăpînul te cheamă, nu te grăbi să te înființezi mai înainte de a-ți fi auzit numele strigat de cel puțin trei, patru ori: afară de cîini, nimeni nu răspunde de îndată ce a fost fluierat; iar cînd auzi pe conaș întrebînd ”e careva pe acolo?” nu răspunde nimic, căci este limpede că nici o slugă nu răspunde numelui de ”careva”.
 

Voci din Germania cer reluarea proiectului Constituției Europene

Daily Mail: „Fratele vagabond al lui Barack Obama, un beţiv fără speranţă care trăieşte într-un cartier de cocioabe”

George Soros se însoară a treia oară, la 82 de ani

YouTube - Videos from this email

No comments: