Saturday, August 4, 2012

ADEVARATELE STIRI : O eventuală majoritate non-USL trebuie să-l suspende pe Antonescu imediat după alegeri. Dacă nu va fi până atunci arestat.

via Prioritate de Dreapta


Că va fi tot interimar și atunci, nu vă faceți iluzii ! Nu ieșim din blocaj așa ușor.

Ar putea tărăgăna cu numirea unui premier care să cadă de două ori în 60 de zile, dar din ziua #1 trebuie stabilit punct pe ordinea de zi suspendarea "președintelui".
 

America, 1946 - soluționarea unui furt electoral repetat

Dragoș Paul Aligică: Falsa problemă a demisiei lui Traian Băsescu. Adevărata problemă.

Toată discuția cu demisia lui Băsescu este nulă și neavenită. Dacă luptăm să împiedicăm instaurarea unui sistem cleptocratic-oligarhic (și în plus, unul tributar Moscovei și noii sale politici de expansiune și infiltrare a Uniunii Europene și NATO), atunci să consideri că demisia lui Băsescu e o soluție la problema noastră, este fie naiv, fie iresponsabil.

Atac GDS la statul unitar organizat în județe (neregionalizat), sub clișeul "Iliescu-i peste tot"

Ministerul aberaţiilor interne este ultima redută comunistă din România Acest „Ion Iliescu” al guvernului român va rezista până când poporul se va convinge că nu poate conta pe el aşa cum arată astăzi. Diversiunea pe care a regizat-o în 2-3 august este dovada cea mai clară. Sau până când însăşi Uniunea Europeană va decide că „Ion Iliescu” nu poate administra treburile publice la marginile sale cele mai mişcătoare. Poate abia atunci România va fi eliberată de „Ion Iliescu” şi va adopta politici publice interne similare celor europene. Altfel va alege să rămână, în eternitate, victima propriilor ei aberaţii interne.

Ar fi indispensabil pentru socialiştii europeni ca Adrian Năstase să fie graţiat înainte de congresul de la Bucureşti

PSE are nevoie şi ca fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare pentru corupţie, să nu creeze probleme înaintea congresului. Din închisoare, fostul premier continuă să comenteze actualitatea politică pe blogul personal. Ar fi indispensabil pentru socialiştii europeni ca Adrian Năstase să fie graţiat înainte de congresul de la Bucureşti. Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, în mod sigur nu este dispus să îşi graţieze adversarul pe care l-a învins în scrutinul prezidenţial din 2004. Cu toate acestea, posibilitatea demiterii preşedintelui României, dubiile asupra referendumului şi această posibilă graţiere deturnează atenţia socialiştilor de la criza severă din România. PSE se concentrează pe succesul congresului, lăsând însă România în urmă cu 20 de ani.

Adică USL nu trage cu ochiul, te pomenești. Sau, "Instituțiile necontrolate de noi nu sunt echidistante".

Boc și Tăriceanu au măsluit (în jos) listele electorale

De ce au luat procurorii listele electorale de la AEP

Popa de roșu Ioan Robu, fost membru al Marii Adunări Naționale a RSR, acest Rișelio al USL...

No comments: