Monday, July 16, 2012

Adevaratele stiri : Țambalagiii aciuiți pe lângă Băsescu, cu Europa-n gură. Țambalagiii USL încearcă să momească votul euroscepticilor.

via Prioritate de Dreapta



Lăzăroiu: Văd că UE le miroase urât

TRU: USL a devenit o forţă politică de opoziţie la democraţie şi la Uniunea Europeană. Un partid antidemocratic şi antieuropean deţine puterea în România, stat membru al Uniunii Europene

Baconschi: Există, totodată, 26 de state-membre și instituții europene care nu au chef să țină la masa comunitară o Românie cu derapaje grave de la statul de drept.

TRU: Germania este stâlpul Uniunii Europene, un prieten şi un partener economic impecabil al României, un model de democraţie şi guvernare economică

Paleologu: Toate afirmaţiile lui Crin Antonescu, toate rodomontadele astea cocoşeşti că nu suntem colonia nimănui, ca după aceea să spună "ich bin ein berliner", toate astea dovedesc o totală inexperienţă în problemele internaţionale şi va fi nevoie de foarte multă muncă, de eforturi colosale, pentru a readuce România cât de cât la nivelul dinainte.

președinte de_senat

Antonescu: Azi, Traian Băsescu şi oamenii săi, ştiind că nu mai au credibilitate, ne ameninţă cu un singur lucru: cu Europa, Uniunea Europeană, cu Germania, cu America. Eu vreau să spun: România şi deci Europa suntem noi, cei care da, vom veni la referendum şi ne vom pronunţa.

Klaus Iohannis: Politicienii de la noi nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să alerge aţă la Bruxelles şi să se plângă acolo

Voiculescu-Crescent: După referendum, nimeni nu va mai comenta voinţa naţiunii române

Nicolăescu: MRU a fost pus în faţă de Traian Băsescu să umilească poporul român

USL declară război UE


Ponta vrea regionalizare cu referendum constituțional în 2014, cuplat cu alegerile europarlamentare

Blaga: PDL nu va recunoaşte un referendum pe două zile

Internaționala a IV-a (troțkistă) despre România: noi măsuri de strâns cureaua, noi prăduieli de active, cu niște vizitii mai credibili (în fața bizonului austerizat)

No comments: