Wednesday, July 11, 2012

Adevaratele stiri : Piticul lui Soros (Pleșu): "România seamănă tot mai mult cu Ungaria"

via Prioritate de Dreapta



Președinte de_senat
De 20 de ani doar dă din clanță prin parlament, idiotul de Stolojan n-a mătrășit grupul jigodiilor din PnL care se opuneau creării Alianței DA, ba încă i-a mai pus și pe locuri eligibile (2004).

"Fac politică de 20 de ani, înțeleg că Opoziția poate recurge și la astfel de arme, dar apelul meu e să nu punem în pericol interesul și imaginea României prin exacerbarea dincolo de granițele minciunii a realităților din România".

Piticul lui Soros (Pleșu): "România seamănă tot mai mult cu Ungaria"

"În timpul şederii mele recente în Berlin, în aceste săptămâni, m-am întâlnit cu fostul primar al Budapestei, de câteva ori. Începând din 1990, Gabor Demszky a condus oraşul vreme de 20 de ani, acum îmi povestea despre situaţia din Ungaria. Şi vede un amestec fatal între administraţia lui Miklos Horthy, şeful de stat care i-a făcut pe plac lui Hitler, şi Janos Kadar, şeful Partidului Muncitoresc Socialist Ungar. Potrivit lui Demszky, situaţia e caracterizată de impulsuri fasciste şi dictatoriale, o atmosferă de bătălii personale şi restricţii drastice ale libertăţii de exprimare. Am fost încântat să-i pot povesti că România este într-o stare mai bună. Există cu siguranţă corupţie, am spus, şi există războaie politice şi administrative periculoase şi forme de abuz și gafe. Dar, am adăugat, nu suntem pe marginea dictaturii. Aproape două luni au trecut de atunci, iar acum trebuie să-mi schimb părerea: România arată din ce în ce mai mult a Ungaria".

Socialiștii europeni preiau pretextul invocat de germani pentru creșterea puterilor UE - Doctrina Brejnev actualizată

"În lumina complexităţii sistemului constituţional din România şi a slăbiciunilor evidenţiate de actuala criză instituţională, doresc să cer Comisiei să iniţieze rapid o evaluare a evenimentelor din România, cu toată atenţia necesară, dar şi cu promptitudinea necesară pentru rezolvarea disputelor interne interinstituţionale. Cred că analiza Comisiei ar trebui să ia în considerare rolul jucat de toţi actorii instituţionali în evenimente anterioare care au condus la actuala criză şi să sprijine în elaborarea unor posibile soluţii legate de sustenabilitatea instrumentelor de control şi echilibru".

Care este, de fapt, planul ?

Este evident şi că cercurile financiare şi de afaceri, apropiate USL, au plasat deja capcane din timp pregătite pentru a pune mâna pe resursele statului. E clar că şi Crin Antonescu vrea să ajungă odată preşedintele României şi este cert că USL doreşte să îşi asigure o majoritate mai mult decât confortabilă în Parlament, iar asta nu doar pentru a da Guvernul după alegerile din toamnă, ci şi pentru a putea schimba în voie Constituţia, în 2013.Dar sunt toate aceste interese, oricât de meschine, suficiente pentru a justifica anvergura pe care a căpătat-o acţiunea guvernamentală şi parlamentară împotriva statului de drept ? Era nevoie de o aşa desfăşurare de forţe ? Rămâne, totuşi, bizar răspunsul atât de disproporţionat al triunghiului Ponta-Antonescu-Voiculescu. Sau mizele or fi cumva cu mult mai mari ?

Fac ceva pe komisarii UE (probabil mă repet)

Treaba mea, ca român, ce cred despre președinte, parlament, curte constituțională, legi, partide, teme de dezbătut, persoane publice. Ca român nu vă dau vouă socoteală, ueiștilor, nu v-am recunoscut și nu vă recunosc în nici un fel, tolerez doar, cu tot mai puțină răbdare, o situație ilegală, menținută prin forță, șantaj și minciună, dintr-un simplu instinct de conservare asociat cu toleranța, normală de data aceasta, față de conaționalii mei ce se află prostiți sub malefica trăncăneală de escroci patentați ce sunteți. Ca individ și cetățean român mă aflu în dreptul meu absolut să separ, nu, să retez, vrejurile prin care vreți să mă legați, la pachet, de porcăria ueistă.

Fiat gloria, pereat Justitia !

Succesiunea uluitoare a evenimentelor unui scenariu diabolic regizat și bine finanțat îi lasă indiferenți pe românii de rând, al căror orizont politic nu ajunge până la judecata cauzală detașată, ci numai până la sentimentul complice, dar nici până la adâncimea care întemeiază, ci rămâne la suprafața strălucitoare și  înșelătoare a factualului. Cel puțin după primii pași ai algoritmului strategic,  interpretările cele mai echidistante nu conduc în altă parte decât la concluzia că legislația a fost forțată, la limită sau frontal, cât să se înlăture obstacolele spre pârghiile Parlamentului și ale  Președinției. Cu alte cuvinte, am reușit să facem din fiat Justitia, pereat  mundus a germanului Ferdinand I, fiat gloria, pereat Justitia a magistratului Victor Ponta, după o mentalitate românească nu prea îndepărtată de cea de la Roma strămoșilor noștri, care admiteau și ei, după caz: Hoc volo, sic iubeo; sit pro ratione voluntas!

Fabrica de „lideri”

Ultimul dar şi cel mai important este „Atelierul ideologico-psihologic”, unde papagalul candidat este învăţat că poporul este o turmă de creaturi inferioare şi nesătule pe care oricât de mult ai încerca nu vei reuşi niciodată să o mulţumeşti, aşa că nici n-are rost să mai încerci, subliniind faptul că rolul prostimii este doar acela de a munci pentru a susţine clasa politică superioară şi de a simula democraţia, oferindu-i-se la intervale regulate de timp, posibilitatea de a se răcori „alegând” între două sau mai multe variante egal convenabile sistemului de partide care se alternează „democratic” la putere.

Prăbuşirea Uniunii Europene - inevitabilă?

ANALIZĂ: cum apar şi cum dispar uniunile monetare. Care este soarta UE ?


Blestemul lui Ernest Maftei
Inghiţi-v-ar pământul, gloabe!
Ce-aţi legănat ţara pe dric.

Şi mi-aţi pus neamu-n patru labe,

Ajungă-v-ar blestemul biblic!

Pe cel ce-i încă bolşevic,

L-aş vinde-n lanţuri la tarabe.

Ei ! Care ai nevoi de gloabe !

Să le-nhămaţi la câte-un dric ?

Vreţi iar să ne târâm şoltâc ?

Cu gândul şters şi priviri oarbe ?

Orbecăind ca nişte zoabe ?

Abia cerşind un firfiric ?

Fire-aţi ai dracului de gloabe !

No comments: