Tuesday, September 25, 2012

Un comentariu pe net: "toată mizeria asta de slugi ale străinilor va fi măturată într-o zi !"

Via Prioritate de Dreapta


N-am avut răbdare, îmi pare rău. Cînd am ajuns la “Romanica” a fost prea mult, nu am toleranță pentru provincializarea comandată.

Oricum, n-am nimic cu securitatea, nici fostă nici actuală, dacă își face treaba. Aluziile la securismul unor particulari, poate foști angajați, dacă aceștia operează împotriva legii sau trădează în fapt interesele românești (chiar sub șubreda prosteală cum că ar exista o frunză de smochin legală – nu orice poate fi înstrăinat, oricît de conform cu regulile de “licitație” s-ar proceda), nu mă interesează decît în măsura în care se probează că aparatul de securitate românesc e de fapt o mafie. Altfel, mafia, din care fac parte sau nu și foști sau actuali securiști, tot mafie este.

Nu pun preț pe moralitatea celor ce nu văd elefantul de sub nasul lor.

Străinătatea a dorit, a lucrat pentru și a pus laba pe averea României și pe sursele care aduc bani, inclusiv monopoluri naturale. Complicii locali, instituționali sau nu, reprezintă doar accesorii la crimă.

UE cu regulile ei globaliste face ca o firmă profitabilă timp de decenii să fie ținută ostatecă de niște aventurieri criminali (OMV) care operează un racket prin Arpechim. Criminala UE interzice ștergerea reciprocă de datorii a frmelor cu același proprietar (statul) și/sau interzice măriri de capital social (cînd proprietățile deținute de firma respectivă – assets în limbajul ciorilor – întrec de nenumărate ori suma care ar trebui avansată de stat (proprietar). Criminala UE decide dacă aprobă sau nu un împrumut de la stat către firma aceluiași stat, în condiții grele, în vreme ce statul respectiv cotizează din greu pentru a menține această cupolă supranațională a crimei.

Dacă nu se amesteca Diaconescu, omerta funcționa perfect și azi, cu mare discreție, terminatorii cunoscuți, calul troian împins în interiorul firmei, ar fi fost proprietari, abia comentați de media ticăloșită.

Diaconescu a spus ce încearcă și de ce. Ponta nu ne spune de ce a cedat și cedează, în perfectă continuitate a trădării de țară comisă de predecesorii săi. Diaconescu a reușit, în decurs de numai cîteva zile, să arate, celor ce vor să privească, fiara de sub măști, fiară expusă mai crunt decît oricînd atenției.

Nu-mi fac iluzii cînd văd armatele de microbiști gata să se bată între ele pentru un căcat de meci (paralelism bun cu microbiștii celor 2 tabere care se fac că se bat în politică). Totuși, numai o întîmplare ca asta scoate tot ce e mai rău din haimanalele care ar vrea să ne facă să credem că au soluții și nu mai pot de grijă pentru binele nației.

Securiști sau nu, toată mizeria asta de slugi ale străinilor va fi măturată într-o zi. Probabil de asta se și grăbesc cu aplicarea ordinului de dezindustrializare forțată, știu că se apropie vremea.
Bine că sînt de vină Diaconescu și “oculții”…

Un comentariu:

Riddickspunea...
http://conumishu.wordpress.com/2012/09/24/ponta-e-gol/#comment-935

No comments: