Saturday, September 8, 2012

ADEVARATELE STIRI : Capitalul privat autohton a devenit ciuca. E momentul să genereze Partidul Național.

Via Prioritate de Dreapta

Ilie Șerbănescu: Capitalul privat autohton după 29 iulie

Capitalul privat autohton n-are nici un fel de spatiu de manevra. Este obligat sa urmeze ca un catelus stapanul. Si se plange fostului stapan, respectiv statului roman, cu galagie si tam-tam intr-un caraghioslac perfect!
Petentele la guvern sunt inutile. Caci nu la guvern se afla decizia!
Competentele cu care a ramas guvernul in materie de politica economica nu intrec in echivalent PIB 0,01-0,1% si pot ajuta doar in mod corespondent derizoriu economia privata autohtona.
La o viziune realista din partea capitalului privat autohton, guvernele care se lauda ca vor face si vor drege nu trebuie, in actuala randuiala a lucrurilor, nici macar luate in considerare, caci bat campii, neavand de fapt la dispozitie capacitatea de a lua decizii care sa cantareasca serios in balanta.
Ar merita atentie si sprijin din partea capitalului privat autohton doar guvernele care eventual ar proiecta schimbari in actualele randuieli de tip colonial, inainte de toate prin redobandirea controlului national asupra punctelor nodale si sectoarelor strategice din economie. Dar, evident, acest lucru se dovedeste o himera in actuala faza a lucrurilor! Impotriva puterilor coloniale nu se poate lupta decat de pe platforma unei miscari de eliberare nationala. Din pacate, asa ceva nu exista in Romania!

Imnul de stat al României după imnul UE la congresul Forței Civice

Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Forţa Civică (PFC) la care e aleasă noua conducere a partidului a început azi la Sala Polivalentă, unde sunt prezenţi peste 1.300 de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, în acordurile imnului UE, "Odă bucuriei", şi apoi ale Imnului de stat.

Iulian Urban: "Văd cu DEOSEBITĂ mâhnire în imagini, tot felul de personaje dubioase ex-PSD, ex-PDL"

Vad cu DEOSEBITA mahnire in imagini, tot felul de personaje dubioase ex-PSD, ex-PDL.
De ce cu DEOSEBITA mahnire ? pentru ca aceste personaje dubioase sunt purtatori ai cancerului mizeriei politice, a coruptiei, minciunii, si NU INTELEG cum au fost primiti langa MRU.
Unul dintre ei, care a vorbit si pe scena, era in 2005 sefulet la PC-ul lui Felix, apoi a fost la PDL..sincer nu l-as fi primit in partid nici in un milion de ani!
Raman la pararea ca daca voi mai face activ politica o voi face doar intr-un partid de dreapta, care o ia de la zero cu OAMENI noi si care va refuza sa primeasca membrii ai oricaruia din actualele partide din actuala mocirla politica.
De ce i-o fi frica lui  MRU sa isi faca un partid de tineri no-name, dar excelenti prin rezultate in munca, invatatura???


De ce nu a intrat Ungureanu la PDL, ci a uzat de trucul cu pseudopartidul: 1) Nu este agreat acolo (e văzut ca un parașutat băsist) 2) Planul prevede infiltrarea a cât mai multor paleologi/reformagii ca parlamentari ARD din partea PDL, ca mai apoi să defecteze la noul partid care se va ivi (presupunând că PDL va fi în opoziție). De-aia și comisia de etică Macovei.

"Prens" Duda - primul discurs la Academie (2009): "Dezastrele care urmează ne servesc nouă cauza"

Acest an, de criza economică globală și națională, pregătește șanse pentru o adevărată schimbare, pentru o altfel de Românie. Iar răspunsurile pe care le căutăm de douăzeci de ani sunt acum la îndemâna și în fața noastră.

NU va lăsați prostiți de așa-zisa ceartă dintre PNL și PSD

Dupa ce au analizat dezastrul cu suspendarea Marinelului, si au vazut ca PSD a iesit sifonat grav, pastrandu-si insa talibanii votanti, au remarcat faptul ca PNL are o paine buna de mancat [ a se citi de prostit romanashul ] astfel incat se va da lovit, sedus si abandondat de "raii " de la psd, si ca, daca mimeaza supararea si IDICNAREA pe cei de la PSD, si incepe sa latre un mesaj de dreapta apropiat de PDL, romanashul va vota mai degraba PNL decat PDL adica se rup voturi de la PDL dar se va atrage si ceva electorat "elitist" de la PPDD.
Asa ca au scos de la naftalina "lideri" gen Tariceanu, Orban care au declansat "intifada de carton" impotriva PSD, in vreme ce PDL asista paralizat deocamdata la acest scenariu.


Borbely cere sprijinul FUEN - principalul lobby revizionist din Europa, sponsorizat de MAI german

"Atunci când e FUEN, când e vorba de 94 de minorităţi - şi cer suportul FUEN, lui Diedrichsen (Jan Diedrichsen, preşedintele FUEN - n.r.), poate reuşeşte o scurtă declaraţie a FUEN în care 94 de minorităţi din Europa spun că da, este o decizie nedreaptă a unei judecătorii din România. Noi vorbim de valori europene şi când e vorba că doi oameni se duc 3 ani la închisoare pentru că şi-au făcut datoria? Poate acum CSM să pornească împotriva mea o investigaţie, pentru că am avut un punct de vedere foarte răspicat în legătură cu o decizie a unei judecătorii din Buzău. Şi probabil ar putea să pornească această investigaţie împotriva tuturor cetăţenilor români de etnie maghiară din România, pentru că nu cred că altcineva are un alt punct de vedere, în afara celor doi denunţători maghiari. Trebuie să dovedim că da, statul drept înseamnă că şi magistraţii şi procurorii şi toată lumea are o răspundere şi dacă iau decizii greşite trebuie să aibă o răspundere", a accentuat Laszlo Borbely.

Un scenariu de război bântuie internetul: Romania, nimicită în patru ore

Pentru orice analist cât de cât pregătit, se vede din start că articolul face din genul propagandei gri. Adică porneşte de la declaraţia ministrului apărării, cu care suntem de acord, dar apoi o ia razna, în sensul că bagă în aceeaşi oală Irakul, Afghanistanul, scutul antirachetă şi dronele numindu-le toate generic aventuri militare. Adică, stăm prost cu dotările, ce ne mai trebuie toate acestea de mai sus. Despre dotări, toţi suntem de acord, avem nevoie de dotări superioare, chestiunea cea mai pregnantă fiind la nivelul aviaţiei de luptă. Dar misiunea noastră în Irak s-a încheiat, iar implicarea  în Afghanistan am discutat-o într-un alt articol Ce căutăm în Afghanistan? inserarea chestiunii scutului antirachetă în care noi nu prea avem cheltuieli ne indică mai mult comanditarul articolului. Despre drone, ce să mai spunem, vor fi componente de bază ale oricărui conflict viitor, ne place sau nu ne place, suntem sau nu de acord. Să nu investeşti în drone la ora actuală înseamnă să fii inconştient militar. Mai departe se spune despre reacţia generalului Nikolai Makarov, prin care eram anunţaţi că am devenit ţinte prioritare pentru rachetele cu rază medie de acţiune în urma deciziei de a găzdui scutul antirachetă de la Deveselu. O altă tâmpenie, eram ţintă oricum, încă înainte de intrarea noastră în NATO. Pentru cei naivi care încă nu ştiu, coordonatele de lovire a ţintelor unei rachete cu rază medie de acţiune se pot introduce sau schimba în treizeci de minute. Deci, acum nu suntem ţinte, în treizeci de minute suntem ţinte, sau invers. Deci, altă tâmpenie.

Oltchim - băgat în faliment de OMV prin închiderea Arpechim

UDMR-ul negociază preluarea ICR într-o alianță post-electorală

Grecii pretind reparaţii de război Germaniei; suma s-ar putea ridica la 7,5 miliarde de euro

Ungaria nu este de acord cu măsurile impuse de FMI pentru împrumut

Cât de crunt i-a lovit criza pe greci: „Aveam muncă bună acasă. Acum curăţ c**** suedez"

SUA au informat indirect Iranul că nu vor susține un atac al Israelului

Putin sugerează posibilitatea creării unei uniuni monetare Asia-Pacific

No comments: