Saturday, November 28, 2015

Un PSDist sugerează existenţa unei aripi teroriste a Reţelei Soros, activă în România

Prioritate de Dreapta



25 noiembrie 2015

Un PSDist sugerează existenţa unei aripi teroriste a Reţelei Soros, activă în România



Îmi vine să râd... Un deputat PSD (monarhist !) îl scoate erou naţional pe Ponta. Care e-n schemă (n-a acţionat nicio secundă de capul lui, să fie clar !), care n-a avut curajul să aresteze reţeaua cu pricina şi care "a preferat varianta soft" (făcându-le astfel jocul, fie şi parţial !). Ce, să fi "scos armata" ? N-ar fi fost nevoie, câteva rafale în aer i-ar fi pus pe fugă pe "revoluţionari" ori i-ar fi liniştit definitiv dacă ar fi atacat. Şi-i atât de "curajos" pesedistul încât nu spune direct: "erau oamenii lui Soros", ci face aluzii la nuştiuce universitate din Budapesta (Central European University, fondată şi finanţată de George Soros; deşi lasă loc de-ntors menţinând ambiguitatea şi putând arăta apoi spre Viktor Orban; autorul menţionează în PS că este doctorand la "Academia SRI", deci "ştirea" are din start un parfum de manipulare). Similarităţi cu scenariul de la Kiev (2013-2014), unde este evident că Rusia n-a intervenit pentru a-l împiedica.

INCREDIBIL! Noaptea când Ţara a fost la un pas de disoluţie!


Dragi români, pericolul este departe de a fi trecut
Dragii mei, cu toţii vă aduceţi aminte de noaptea în care Piaţa Universităţii a fost ocupată de circa 30.000 de români care, sub emoţia creată de incendiul criminal (pentru că, fără doar şi poate, acolo a fost vorba despre o mână criminală şi nu un accident nenorocit) cereau, sufocaţi de lacrimi, schimbări majore în conducerea şi instituţiile Ţării.
Ei bine, dragi români, acolo, numai gestul unui om politic şi un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic: spargerea Ţării în trei Republici. Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta, ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă), totul trebuia să plece de la această mare manifestaţie “civică şi spontană”. Nu neg buna credinţă a majorităţii celor prezenţi în Piaţă, ci spun că foarte mulţi au fost manipulaţi şi pregătiţi subliminal pentru un fel de revoluţie, sau mai bine zis o contra-revoluţie dacă stabilim că în ’89 a fost Revoluţie.
Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltraţi printre manifestanţi (s-au notat cazuri de cetăţeni germani, lucru nou pentru mişcările de stradă din România), bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forţa un pic nota şi voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condiţiile istorice şi adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democraţiei în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eşuat. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah făcut, cică, cu masiv sprijin popular.

Repet, ţinta finală pentru acea noapte era Parlamentul României. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face faţă celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă. Practic, aveau o ţintă foarte uşoară. Infiltraţii, pregătiţi pentru astfel de acţiuni, ar fi dus la bun sfârşit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes.

Dar ce ar fi urmat după aceasta? Ei bine, aici intervin “prietenii noştri” care nu ne doresc nimic bine pe lume.

La Cluj, era şi încă este pregătit un “grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri” care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

La Iaşi, se afla, şi încă există, un grup similar care ar fi declarat independenţa Moldovei, o Republică Moldova care ar fi urmat să se alipească, într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influenţă a Moscovei.

Ţara Românească, lipsită de voinţă politică internă nu avea cum să se mai opună acestor mişcări “istorice” ar fi primit ajutor masiv american şi cu speranţa ca scutul de la Deveselu să fie funcţional şi foarte eficient. Bucureştii, cu Ţara ciumpăvită, rămâneau singurul stâlp democratic din fosta biată Românie!

Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva.

Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor.

Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluţie a Ţării de ofiţerii patrioţi, fideli Tricolorului. Şi, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului şi dăruirii acestor oameni, eroi neştiuţi, care îşi riscă zilnic viaţa pentru Neam şi Ţară.

Încă odată, prietenia Putin–Merkel şi planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorită curajoşilor noştri ofiţeri din serviciile secrete.

Din nefericire, mii de minţi luminate româneşti, scolite pe bani străini, bursieri să le zicem, sunt şi vor fi gata să îşi asculte noii stăpâni în detrimentul Ţării, ai părinţilor şi strămoşilor lor.

Deşi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul României există, deci democraţia are şansa ei şi, mult mai important, România rămâne aici, ca un ghimpe în coasta duşmanilor ei.

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

Doctorand anul III – Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul”

www.ninelpeia.ro

P.S.: În mod firesc, după natura informaţiilor pe care le conţine acest articol, organele de urmărire penală ar trebui să se autosesizeze din oficiu şi să declanşeze o cercetare în rem pentru Înaltă Trădare. Ei, şi atunci, eu cred că vor apare şi dovezile pe care îmi susţin cele de mai sus. Repet, nu este vorba despre nici o teorie a conspiraţiei. Din nefericire, avem de a face  cu un pericol real, care nu a fost încă îndepărtat.

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...
Posibil.

Cred ca Ponta n-a demisionat de capul lui si n-are cum fi erou.
Sper sa mai existe unii pe la SRI care sa ne fi salvat..

Riddick spunea...
Îmi sună fals "materialul". Nu că n-ar putea exista asemenea grupări, dar ce să faci cu o clădire goală, fie ea şi a parlamentului ?

Nu de la Ninel Peia aştept "salvarea". Ion Stan şi Valer Marian (parlamentari trecuţi pe la SRI) au zis mult mai multe chestii. Din asta i s-a tras lui Stan, de i-au făcut un flagrant, mijlocit chiar de unii din PSD (colecta finanţări ilegale pentru partid). În locul lui suflam şi-n iaurt.

Riddick spunea...
Cheia articolului mi se pare c-ar fi afirmaţia (indirectă !) că serviciile germane şi americane sunt reciproc-ostile; şi că-n România controlează parţial situaţia (desigur, prin persoanele deja plantate în sistem):

"La Cluj, era şi încă este pregătit un “grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri” care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

La Iaşi, se afla, şi încă există, un grup similar care ar fi declarat independenţa Moldovei, o Republică Moldova care ar fi urmat să se alipească, într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influenţă a Moscovei.

Ţara Românească, lipsită de voinţă politică internă nu avea cum să se mai opună acestor mişcări “istorice” ar fi primit ajutor masiv american şi cu speranţa ca scutul de la Deveselu să fie funcţional şi foarte eficient. Bucureştii, cu Ţara ciumpăvită, rămâneau singurul stâlp democratic din fosta biată Românie!"

Crystal Clear spunea...
Da, pasajul ăsta este cel mai interesant .Până acum n-am mai găsit ideile astea formulate atât de tranşant şi adunate laolaltă în acelaşi loc..

De aici am senzaţia că este ceva real, dar prost formulat şi sună fals

2 comments:

Riddick said...

Reiau - nu am încredere în Peia (fost la PP-DD, monarhist, "doctorand SRI"). Pare material publicat la comandă, să decredibilizeze alte surse potenţiale care ar veni cu ceva mai consistent.

Crystal Clear said...

Aşa se pare..