Thursday, November 5, 2015

Păcatele s-au adunat

La Conu Mişu

Un rezumat scris cu durere.
În diferite moduri, blogul a fost locul unde am avertizat că se va ajunge aici. Nu am glob de cristal, nu pot să știu cînd se hotărește declanșare unei chestii spontane. Lucrătura generală se poate observa, însă, de mult.
Există o probabilitate mare ca, în aceste zile, să asistăm la sfîrșitul statului român în substanța sa adîncă, dincolo chiar de structura vizibilă. Atacul se dă în toate planurile, înverșunarea maximă fiind concentrată împotriva bisericii ortodoxe, implicit împotriva creștinismului nereformat după tipicul occidental, cel al apostaziei în fapt.
Pe lîngă blestemul răutății omenești, ne paște furia Domnului pentru blasfemiile la care se dedau imbecilii din stradă, manevrați, ca niște reduși ce sînt, de gunoaiele sorosiste și celelalte îmbărligări de cabale antiromânești și anticreștine. Creștinii adevărați se vor retrage în lumea lor plină de har, dar cu țara, cu societatea, ce se va întîmpla ? Pentru că nici comuniștii nu au indrăznit atît, ba chiar s-au întors, în timp, cu fața spre țară, cei de acum sînt versiune nouă de internaționaliști fără țară și Dumnezeu, neobosiți, inflexibili, cîtă vreme le întoarce cineva cheia pe facebook.
Nu am identificat inamic mai periculos decît societatea civilă. Iat-o ! Vă ia pămîntul de sub picioare și sufletul din voi, cretinilor ! Masa de manevră… se găsește.
Ipocrizia derulată vreme de 25 de ani, cu martirii din decembrie, de fapt oameni care au avut ghinionul să creadă, cînd în jurul lor și peste capetele lor se făceau jocuri care mai de care mai murdare, sau au avut ghinionul să fie la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, vine și ne sugrumă azi. Cei de atunci nu puteau avea acces la experiența disponibilă celor de acum, speranța le era onestă. Idioții prezentului care nu vor, sub niciun chip, să facă un minim efort de informare, nu pot fi priviți decît cu dispreț. Da, dar ne vor nenoroci pe toți.
Veneticul, multă vreme șef al udemereului german, care a fost impus, nu ales, anul trecut, printr-o combinație internă și externă de operațiuni speciale, drept președinte, încalcă acum, violent, legea și orice principiu de drept al democrației. Nicio mirare, nu trebuia prea multă clarviziune. Poate nici prea multă informare, bun simț, atît era necesar.
Lașitatea care ne-a fost vîndută drept temporizare, drept bizantinism deștept, ne vine de hac azi, prin trădarea, sau nici măcar atît, lui Ponta, care, iar, și-a luat jucăriile și a plecat, lăsînd țara în haosul sorosist, cu marioneta bonapartistă Johannis, trasă pe laba grasă a societății civile. Nici nu contează dacă, tembelul, nu o va lua și el peste ceafă, la sfîrșit, că Napoleon nu e.
Armată nu avem, în grețoasa toamnă nearabă ce ne-a fost turnată în cap. Deci nu avem o ultimă plasă de siguranță, în foarte posibila „la o adică”. Avem agentura antiromânească CSM și brațul ei înarmat.
Dacă nu-i iese șmenul ferocei cabale, tot ne lasă țara într-o stare groaznica, iar au băgat zîzanie și ură pentru nimic. Pe roboței nu te poți supăra, e adevărat, însă trebuie cumva să te aperi cînd vor să treacă peste tine, doar nu avem acces la programul care le ține loc de dialog.
Nu am chef de… cei onești, inteligenți, mînați de bune intenții să mă ierte… ce căutați printre bandele soros, doar nu credeți că le veți influența sau că la voi se gîndea Johannis cînd arunca aberațiile consultării cu strada și cu societatea civilă ?
Nu are cum să fie mai bine, orice s-ar întîmpla, putem să ne facem cruce și să ne lăsăm în voia Domnului, poate sînt mai mulți și mai frumoși cei ce au nevoie de El și atunci maculiștii nu vor reuși să atragă pedeapsa peste toată nația.

No comments: